5.10.2013 г., 20:18 ч.

,,Поет" 

  Поезия » Хумористична
529 0 7

Пиша смело, пиша мощно,

пиша денонощно!

Във изкуство влагам чувство,

слагам рима, за да... има!

И идея, доминанта,

а накрая и поанта!

В Сайта аз ги публикувам,

на шестици се любувам!

Заваляха коментари,

коментари кат кантари.

Стиховете ми в ефира

хвърлят много фира!

Почнах да ги редактирам -

сменям, трия и не спирам!

Най-накрая на екрана

май че нищо не остана!

© Исмаил Али Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??