18.10.2023 г., 22:26 ч.

Поет 

  Поезия » Друга
167 2 2

Ръка протяга между световете,

превъплъщава думи върху листи

и засияват белите полета

от мисли – вдъхновени и пречистени.

 

Под синева на споделени чувства,

пред хоризонт на светлина богат

сърцето разтуптяно чува

всевишна райска благодат.

 

И се разлистват многолики строфи –

мелодия и ритъм, и любов,

безсмъртни прелестни акорди

за посветен на словото живот.

© Antoaneta Karaivanova Pavlova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??