Ръка протяга между световете,
превъплъщава думи върху листи
и засияват белите полета
от мисли – вдъхновени и пречистени.
Под синева на споделени чувства,
пред хоризонт на светлина богат
сърцето разтуптяно чува
всевишна райска благодат.
И се разлистват многолики строфи –
мелодия и ритъм, и любов,
безсмъртни прелестни акорди
за посветен на словото живот.
© Antoaneta Karaivanova Pavlova All rights reserved.
е светлината, светлината...