17.12.2023 г., 19:14 ч.

Поетичен цикъл "Коледни целувки" - 2 

  Поезия » Друга
141 0 0

Коледни целувки – 2

 

Тази вечер 
самотата 
в обич 
разтопих. 

И Душата,

светла птица,

стана

мед и стих!

 

автор - Илияна Каракочева (Ина Крейн)

из книгата "Любовна литургия" 

издателство "АртГраф" - 2023 г.

© Илияна Каракочева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??