1.11.2017 г., 14:09 ч.

Поетичен килер 

  Поезия » Философска
596 0 3

Вчера се мòтах в килера
/беше неделно почистване/ –
три рими само намерих,
стари обаче и вкиснали.


Пуснах и прахосмукачката –
с прах беше пълно навсякъде.
Малко метафори смачкани
по ъглите се разбягаха.


Уж подредено и чисто
стана, но пък да ви кажа –
така, като гледам си мисля
да взема и да поизмажа! 
 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??