18.01.2013 г., 10:31 ч.

Поетична слабост 

  Поезия » Хумористична
332 0 2

Исках нещо силно да напиша...

В него чак душата ми да диша.

Да събуди чувствата във тебе -

да поплачеш, като малко бебе.

 

Да разгърдиш бюста си напрегнат,

да разхлабиш възела затегнат.

Кръвното да вдигнеш до небето,

да намразиш даже битието.

 

И за мен да се досетиш, мила!

Да ме викаш с всичка сила.

Като бърза помощ да пристигна

и с любов сърцето ти да стигна.

 

Исках, но не се получи, мила.

Мисля, че не ми достига сила.

Силните си думи не намерих.

Ритъма в момента не премерих. 

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??