10.05.2023 г., 22:28 ч.

Поетите със стихове събличат 

  Поезия » Хумористична
399 0 0

Палавата дама е добре приета

във всеки дом на мъжките мераци,

дори във къщичката на поета 

ходещ, като кон с капаци...

 

Стига само някак си да се излъже

ще й тури титла Главна Муза, 

после с римите си ще я върже 

с няколко поеми бързи...

 

Пред нея ще громи със думи кича -

Така де, той купува се с пари...

А ги няма, може само да Обича,

но достатъчно ли е това, кажи?...

 

С езичето на словото ще гали 

съвършенството на женската й голота.

Стих по стих и дрехите ще свали 

оставяйки я само... по душа...

 

Лошото е само, че обичат

палавите не един адрес,

дори без стихове да ги събличат, 

дори Любов да няма... само секс...

 

И тогава тъжният поет

сълзи ще рони по брадясалите бузи,

и ще моли вдъхновението, клет,

с надеждата да му изпрати нови... Музи...

 

14.04.2023.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??