4.02.2012 г., 17:47 ч.

Поезия 

  Поезия
656 0 8

 

 

 

Перото с гняв 

разсича листа

и търси истината жадно,

което е любов, порок 

и смисъл,

преминал през кръвта ми

безпощадно.

 


 


 


 





 

© Геновева Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??