Feb 4, 2012, 5:47 PM

Поезия 

  Poetry
654 0 8

 

 

 

Перото с гняв 

разсича листа

и търси истината жадно,

което е любов, порок 

и смисъл,

преминал през кръвта ми

безпощадно.

 


 


 


 





 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??