Поетична съм... така твърдиш.
Поетична съм... със сигурност.
Поезия си ТИ, аз просто я умея,
но не умея теб, а искам...
Искам очите ти, загледани във моите - черно и зелено...
Искам усмивката ти - усмихната със моята...
Искам тялото ти - изпотено с моето...
Искам теб. И не искам теб.
Поетична съм, ти ме вдъхновяваш.
Поетична съм - ти ме разплакваш.
И все пак съм просто аз, поетична или не...
© Галина Николова Всички права запазени
За първи път се престрашавам да публикувам нещо мое и оценявам коментарите
Ще има и още от мен