May 24, 2009, 10:17 PM

Поезия... 

  Poetry » Love
722 0 3

Поетична съм... така твърдиш.

Поетична съм... със сигурност.

Поезия си ТИ, аз просто я умея,

но не умея теб, а искам...

Искам очите ти, загледани във моите - черно и зелено...

Искам усмивката ти - усмихната със моята...

Искам тялото ти - изпотено с моето...

Искам теб. И не искам теб.

Поетична съм, ти ме вдъхновяваш.

Поетична съм - ти ме разплакваш.

И все пак съм просто аз, поетична или не...

© Галина Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??