29.03.2013 г., 19:49 ч.

Погалена 

  Поезия » Любовна
568 0 5

Едно сърце, в което да ме има,
една Душа - със мене да лети;
непрèходна и неповторима
една Любов във мене да гори. 
Едни очи, обърнати към мен,
прегръдката на две ръце,
един копнеж, от тебе запленен -
докосване на ангелски криле. 
Една звезда - за мен изгряла
и огън, във който да горя;
небесен ключ от портите на Рая
и път за мен - към Вечността.
В прегръдката на Вечната и Святата,
вървя със теб през огън и вода;
божествен танц, сред лунни необятия
танцувам, погалена от Любовта. 

© Валентина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??