25.08.2010 г., 20:39 ч.

Погали го, любов 

  Поезия » Любовна
539 0 6

Погали го, любов,
подари му блясък в очите!
Нарисувай сърце 
по влажния пясък,
събери му в шепа звезди -
ако можеш, 
стопли го с техния блясък!
После...
шепнешком сподели
с него 
тихия стон на листата,
осиротели 
след толкова есени...
неизплакали песента си деца.
Приюти го, любов,
залюлей го в приказки песенни!
Бъди му постеля
в студената нощ.
Погали го с морска вълна,
изпий му сълзите,
засей му с обич очите!



© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??