18.02.2009 г., 8:35 ч.

Поглед 

  Поезия » Друга
545 0 1

Поглед

 

Отначало поетичен
поглед, пълен със мечти.

 

След това меланхоличен
поглед в моите очи.

 

Тъжен и почти лиричен
тихо той във мен гори.

 

Погледът ти тъй обичен
във сърцето ми шепти.

 

Жалко, че така трагичен
краят го
  изпепели.

 

Вече някак прозаичен
погледът ми не блести...

© Милен Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добре написано,красиво,може би малко тъжно
Предложения
: ??:??