9.05.2018 г., 1:31 ч.

Поглед 

  Поезия » Любовна
619 1 0

 

 С бърз поглед през рамо, 
към лик  един непознат, 
но душата, сърцето и не само, 
твоят свят аз тук опознах ...

 

Душа ранима, оголена.,
чувства дълбоко скрити, 
сякаш си книга отворена, 
със страници цели изтрити.

 

И този поглед през рамо, 
дните знам ще заличат, 
а тук ще останат написани само, 
тези страници, които още личат. 

© Ралица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??