27.01.2020 г., 7:36 ч.

Поглед 

  Поезия » Любовна
439 0 3

Поглед в теб съм впил.
Влюбен повече от всякога!
Дори с кръвта си бих платил,
с теб да бъда някога!

Душата, в огън веки ще гори,
с надеждата за твоята усмивка.
Сърцето вечно мен боли,
когато видя, твоята ледена обвивка.


Сълзи се стичат, като силните порои,
Бога моля, всеки ден за нас,
с мен да бъдеш, в дни безброй.
Да се влюбим двама, до захлас.

Желая само да те видя,
макар и от далеч.
Не искам тебе да обидя.
Моляте, от мене не бъди далеч.

© Никалас Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??