10.04.2011 г., 22:26 ч.

Поглед към звездите 

  Поезия » Друга
911 0 5

                                                       Когато ти погледнеш към звездите,
                                                       ще почувстваш силно светлина
                                                       и може би ще стопли тя душата, 
                                                       от която цял ден излиза топлина,
                                                       и ще съзрееш със очите,
                                                       че за мен си ти  единствен на света.

© Бианка Патаринска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??