20.03.2007 г., 8:57 ч.

ПОГЛЕДНИ МЕ 

  Поезия
1375 0 1

Погледни ме сега, докосни ме,
прегърни ме сега, целуни ме,
мечтая за теб, не разбираш ли,
мисля за тебе и липсваш ми.

Пред теб съм сега, погледни ме,
тъмно е, но намери ме,
протегни ръцете си и ме вземи,
твоя съм сега и завинаги.

Искам да вдишвам дъха ти,
тялото ми да чувства ръцете ти,
искам да гледам в очите ти,
гласът ти да чуват ушите ми.

Събуди ме сега, покажи ми,
че е истина всичко това,
до мен си, нали, излъжи ме,
не искам да свършва нощта.

© Зорница Митева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??