27.06.2008 г., 9:53 ч.

Погледни ме нежно 

  Поезия » Любовна
572 0 1

Нима не протегнах ръка.

Улових те с паяжината.

Докоснах огледалното виждане.

Прелетях през теб.

Виждах образи от миналото.

Любувах се на твоята визия.

Но не те критикувах, а те цапах с моята любов.

Мисли се събориха.

Замечтана, аз се преобразих в хиена.

Прошепнах тихо - ти си омотан в плен на мене.

Тихо е.

Свежо е около теб.

Еликсирното мечтаене е като сметана.

Погледни ме отново, това е визията ми.

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??