Нима не протегнах ръка.
Улових те с паяжината.
Докоснах огледалното виждане.
Прелетях през теб.
Виждах образи от миналото.
Любувах се на твоята визия.
Но не те критикувах, а те цапах с моята любов.
Мисли се събориха.
Замечтана, аз се преобразих в хиена.
Прошепнах тихо - ти си омотан в плен на мене.
Тихо е.
Свежо е около теб.
Еликсирното мечтаене е като сметана.
Погледни ме отново, това е визията ми.
© Десислава Танева All rights reserved.
с обич, Деси.