27.12.2015 г., 12:10 ч.  

Погледни ме във очите 

  Поезия » Любовна
866 0 0

Погледни ме във очите ...

Пожелай ме -

да ме имаш ...

Прошепни ми,

че ме искаш,

без да трябва да отиваш.

Открадни ме от тълпата,

обречи ме -

да съм твоя ...

Погали във мен душата -

залюби я като своя.

Докосни ме с топла нежност,

украси ме със усмивка ...

Разголи ме във реала -

целуни ме по извивки ...

После ...

тихо понеси ме -

сгушена гальовно

в Рая. 

Чай от рози поднеси ми,

щипка гъдел 

и омая ...

Нека да осъмнем двама 

замечтано ...

                         до безкрая.

© ДМ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??