Погледни ме във очите ...
Пожелай ме -
да ме имаш ...
Прошепни ми,
че ме искаш,
без да трябва да отиваш.
Открадни ме от тълпата,
обречи ме -
да съм твоя ...
Погали във мен душата -
залюби я като своя.
Докосни ме с топла нежност,
украси ме със усмивка ...
Разголи ме във реала -
целуни ме по извивки ...
После ...
тихо понеси ме -
сгушена гальовно
в Рая.
Чай от рози поднеси ми,
щипка гъдел
и омая ...
Нека да осъмнем двама
замечтано ...
до безкрая.
© ДМ All rights reserved.