1.02.2011 г., 12:02 ч.

Погледни в небесата 

  Поезия » Любовна
473 0 2

Моля те, господи мой, дай ми сили...

за да мога да разгърна криле...

за да се превърна в птица бяла и небесата да покоря.

 

Там горе с нежни криле аз ще изпиша, че нея обичам...

там със сълзи ще рисувам и ще оцветявам песента,

 която сърцето ми сега пее.

Погледни нагоре, погледни в прекрасните облаци

как една душа  лети с ритъма на сърцето 

и силата на любовта,  

която бе запалена от твоите нежни устни.

 

© Георги Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??