Погледът неразгадан...
Поглеждам във очите ти и се извръщам,
от там ме гледа ледено сърце.
Зад маска сякаш криеш нещо.
Какво ли има под това лице?
Знам, дори Земята има чувства -
нали в недрата й страстта гори.
Дали и в твоята душа това се случва
или, вместо огън, камък там тежи.
Неразгадана книга криеш във душата,
но кой ли има смелост да я прочете.
На мен ли ще даде това съдбата
или при друга ще я отнесе..
© Симс Всички права запазени
Поздрав!