21.04.2020 г., 12:04 ч.  

Поглъщане 

  Поезия
365 1 4

Визуално те фиксира,

красотата ти струи.

Мислено те решержира,

с поглед кос те леденѝ.

Рисково асоциира –

преднина осигури,

шеметно те провокира –

сблъсък див ви предстои.

Хипнотично те шокира,

пулсът ти се ускори,

безогледно шантажира –

силите ти пресуши.

Свръхбрутално те пресира,

в змийска хватка те душѝ,

скоротечно те прибира-

гнусна паст те присвои.

© СК Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??