Визуално те фиксира,
красотата ти струи.
Мислено те решержира,
с поглед кос те леденѝ.
Рисково асоциира –
преднина осигури,
шеметно те провокира –
сблъсък див ви предстои.
Хипнотично те шокира,
пулсът ти се ускори,
безогледно шантажира –
силите ти пресуши.
Свръхбрутално те пресира,
в змийска хватка те душѝ,
скоротечно те прибира-
гнусна паст те присвои.
© Светличка All rights reserved.
трудно е за преглъщане.