6.07.2008 г., 13:07 ч.

ПоговорИ ми! 

  Поезия
832 0 5

           ПоговорИ ми!

 

 

Уморих се от експерименти

и мълчанието все да ми говори...

В очакване на нашите моменти,

сърцето ми... съвсем ще се затвори...

 

Задачи всеки ден решавам

със неизвестно - твоите очи...

Понякога на случая оставям

да ми покаже той от теб следи...

 

Живееш в мен... в сълзите,

позна ли ме... по думите...?

Ще сбъднем ли мечтите си,

болят... завързани за другите...?

 

Писмото ми е кратко, без адрес,

до Вчера криех го... Прости ми...

Какво ми трябва да обичам Днес...?

Само мъничко... поговорИ ми!

© Петър Трифонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??