ПОГУБЕНА
Студени хора направиха ме хладна,
... иначе горещата аз!
Сърца егоистични разбиха моето,
иначе готово да обича всеки час!
Очи пламенни и коварни моите изгасиха завинаги,
... иначе очите ми топли, жарки!
Сега погубена съм аз.
Сърце кървящо, очи от дъжд.
Живея живота вече друга, вече хладна,
... иначе слънчевата аз!
Погубена... в любовта не вярвам!
Погубвам хора... вярващи в мен!
Погубена веднъж,
погубвам без вина!
ноември / 2009г.
© Дияна Всички права запазени