Две сълзи....
падат по лицето нежно
и отронват се, текат без да спрат.
В нощта тиха и спокойна
едно сърце, една душа
свили се в кибритена кутийка
ронят сълза след сълза.
Аз за тебе гасна,
като риба без вода
часове, дни, месеци летят,
а любовта ни къса и нетрайна
за векове напред остава...
Като Явор и Калина спомен
вплел се е дълбоко в моята душа!
------------------------------------------------
Явор и Калина са от стихотворението ,,Неразделни'' от Пенчо Славейков :)
© Ивелина Мондешка Всички права запазени