10 апр. 2014 г., 21:33

Погубваща любов 

  Поэзия » Любовная
1045 0 4

Две сълзи....

падат по лицето нежно

и отронват се, текат без да спрат.

В нощта тиха и спокойна

едно сърце, една душа

свили се в кибритена кутийка 

ронят сълза след сълза.

 

Аз за тебе гасна,

като риба без вода

часове, дни, месеци летят,

а любовта ни къса и нетрайна

за векове напред остава...

Като Явор и Калина спомен

вплел се е дълбоко в моята душа!

------------------------------------------------

Явор и Калина са от стихотворението ,,Неразделни'' от Пенчо Славейков :)

© Ивелина Мондешка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??