22.03.2023 г., 8:33 ч.

Поисках 

  Поезия » Любовна
433 0 0

   

         Поисках

 

Поисках звездите красиви –

съзвездия чудни в нощта,

изящни и тъй мълчаливи,

донесли за мен красота.

 

Поисках света на мечтите,

във римите търсех това,

минаваха нощите, дните,

докоснали мойта душа.

 

Поисках и тебе накрая,

от книгите беше роден.

Дали те намерих не зная,

но търсех те ден подир ден.

 

Когато в живота те срещнах,

надхвърляше всички мечти.

Тогава изобщо не знаех,

че ти си единствено ти.

 

         Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??