27.04.2004 г., 20:10 ч.

Поискай ме 

  Поезия
1777 2 2

Огледаи се и ще ме видиш

потулена в шумната тълпа,

загубена от обич и обида

стоя сама насред света.

Повикай ме и ще ме чуеш

зад тебе ще се появя,

ще разсеятихо мрака

и времето ще съживя.

Пискаи ме и аз ще дойда

поискай ме както аз те пожелах,

тази нощ ще бъде наша

да обичаш не е грях.

© Ивелина Станева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??