Огледаи се и ще ме видиш
потулена в шумната тълпа,
загубена от обич и обида
стоя сама насред света.
Повикай ме и ще ме чуеш
зад тебе ще се появя,
ще разсеятихо мрака
и времето ще съживя.
Пискаи ме и аз ще дойда
поискай ме както аз те пожелах,
тази нощ ще бъде наша
да обичаш не е грях.
© Ивелина Станева All rights reserved.
да обичаш не е грях."
Чудесен стих!