5.07.2018 г., 23:39 ч.

Поискай ме и ще остана 

  Поезия
464 0 1

Светът ми сгромолясва се поне хиляда пъти.

Фалшиви хора с маски идваха на моя праг.

Може би в живота ми е късно за обрати,

Но така нуждая се от тях!

 

Аз не съм светица,

нито много грешна съм.

Тихо те обичам,

Макар и в моя сън.

 

Обрат ли ще е твойта обич?

Завъртяла живота ми на сто оборота.

Само заради нея мога,

Да вървя безстрашно към голготата.

 

По нататък не знам какво ще стане.

Нито пък искам.

Обичам те! В това е смисъла.

Поискай ме и…. ще остана.

Автор: Полина Велчова

 

© Полина Велчова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Понякога си мисля, че истински оставаме едва когато си тръгнем... Харесва ми!
Предложения
: ??:??