15.05.2007 г., 14:18 ч.

Пожали ме 

  Поезия
581 0 6
Пожали ме



Луд ли съм, или какво?

Още по теб копнея.

Още сърцето спира, щом те видя.

Още ли... още ли те обичам?



Какво безумие - обичам те.

На крачка от лудостта,

на ръба на смъртта,

а ти, без капка жал, ме буташ!



Не, не искам да изгоря.

Не, не и в твойте пламъци от страст.

Остави ме, подлудяваш ме!

Махай се, не ме измъчвай!



Подаваш нежно ти ръка,

поемам я - охотно подчинявам се!

И ето, че танцуваме,

дистанцията я няма вече.



Устни се докосват,

всичко в мен ври и кипи,

а ти убиваш ме бавно,

аз не мога да те спра.



Пожали ме, отчаяно те моля.

Любовта ти ме убива - изгарям.

Поредната изневяра - пред очите ми е.

Думи кинжали - поредната кавга.



Кинжали пробождат сърцето.

Аз нямам сили - отново ме омайваш.

Протягам ръка - в опит да я стигна.

Падам, умирайки, аз шептя твойто име!

© Benifios Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво за прекрасния стих.Поздрав!
  • много е хубаво...и чувствено!
  • НЕ, не, няма да умреш!
    Човек е силен!
  • Не умирай мило момче!
    Никого не можем да накараме да ни обича насила!
    Приеми го,прости го и продължи!
  • Всъщност съм искал да напиша " АЗ НЕ МОГА ДА ТЕ СПРА " сега го оправих 10ь че ми каза
  • ето това не ми стана ясно: "аз не мога да те справка"
Предложения
: ??:??