22.10.2008 г., 7:26 ч.

Пожелай ме! 

  Поезия » Любовна
855 0 6

 

Пожелай ме! Тогава ще дойда -  
неочаквана капчица смях
ще разплискам във твоето утро
със по детски несръчен замах.

Със сълзи ще измия лъжите, 
за да пламнат в очите искри,
да посърнат от завист звездите
че в нозете ти залезът спи.

Пожелай ме! Такава ще дойда - 
босонога, с разпилени коси - 
стръкче вятър за тебе ще нося
да лекува, когато боли.

На трапезата обич ще сложа
и две чаши узрели мечти.
Пожелай ме! Тогава ще мога
да се сбъдна във твоите дни.




© Ирена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??