Oct 22, 2008, 7:26 AM

Пожелай ме! 

  Poetry » Love
923 0 6

 

Пожелай ме! Тогава ще дойда -  
неочаквана капчица смях
ще разплискам във твоето утро
със по детски несръчен замах.

Със сълзи ще измия лъжите, 
за да пламнат в очите искри,
да посърнат от завист звездите
че в нозете ти залезът спи.

Пожелай ме! Такава ще дойда - 
босонога, с разпилени коси - 
стръкче вятър за тебе ще нося
да лекува, когато боли.

На трапезата обич ще сложа
и две чаши узрели мечти.
Пожелай ме! Тогава ще мога
да се сбъдна във твоите дни.




© Ирена Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??