Добър да е денят,
приятели добри!
Във вашите сърца
да има топлина.
Добър да е денят
и за вашите деца,
желая им късмет
и радост занапред!
Да бъде ден добър
за всеки на света
и много доброта,
любов и красота...
И този ден добър
подарък е за нас,
от радост изтъкан,
в мелодия облян!
Ден след ден -
за някой е рожден,
приятели добри,
изживейте го с мечти...
Ангели и херувими,
и вие, чудни серафими,
подайте ни ръка
в тез тежки времена -
ДОБЪР ДА Е ДЕНЯТ!
© Маргарита Георгиева Всички права запазени
Будистите казват: "Всеки ден е добър ден!(жъ жъ шъ хао жъ)".