5.05.2007 г., 16:08 ч.

Пожелание за рожден ден 

  Поезия
13193 0 3

Пожелание за рожден ден

Посвещавам на моята Кралица,
единствена и неповторима,
по случай рождения ден

Не брой годините до края,
те така изтичат.
А нека другите го сторят,
защото те обичат.
Това е твоят ден,
усмихната бъди,
приятели ще видиш,
обичта им как лъчи.
Бележим този ден,
човек старее,
но в крайна сметка той мъдрее.
Сега е ред на моето пожелание
и го казвам тук на ослушание:
Злото да те подминава,
то на никой не прощава.
Здравето не ще забравя,
такова нещо не се оставя.
Приятелите верни да запазиш,
ще бъдат с теб до край, да знаеш.
Да бъдеш винаги добра и отзивчива,
на лицето със усмивката звънлива.
От всички хубави неща, но не накрая,
любов безценна, вечна, вярна, ти желая.
А сега отивай да празнуваш,
танцувай, пей, живей без да умуваш.
Това е твоят ден рожден,
нека е благословен.

© Димитър Въчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??