1.01.2023 г., 13:52 ч.

Пожелания 

  Поезия » Свободен стих
280 0 5

Да Ни Е Честита и Щастлива,

Новата 2023 година!

 

С най сърдечни пожелания,

за мирно небе и чисти води!

 

Във всеки дом в родната ни България,

да има хляб и живот без беди!

 

Да израстваме по пътя заветен!

Труда си, да претворяваме в плод!

 

Времето ни, е ребусът неразчетен

ала имаме в жилите си нужният код.

 

От днес да стартира светла нишка

в умове, в жизнен път и в сърца!

 

Дерзайте, любете, надграждайте!

Любовта е нашата, пътеводна звезда!

© Валя Сотирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??