27.03.2016 г., 17:01 ч.

Пожелавам си 

  Поезия » Любовна
469 0 7

Вървиме пак през прелеза на утрешния ден,

по релсите сред цъфналите макове.

Глухарчета прелитат между теб и мен

и гоним преминаващите влакове.

 

Изгубваме се в залеза на миналите дни,

а чайките провикват се високо.

Завинаги оставаме да скитаме сами -

две мигащи светулки без посока.

 

Сивата мъгла се спуска над града.

Светлинки се давят във морето.

Бягаме по пясъка до края на нощта.

Над нас валят звездите от небето.

 

А времето безжалостно не спира да лети.

Протягам се, но все не те достигам.

Поглеждам към небето, затваряйки очи

и тихо пожелавам да те имам.

 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??