11.09.2008 г., 13:05 ч.

Пожелавам ти 

  Поезия » Любовна
895 0 1
Да усетиш болката,
която ме изгаря.
Да усетиш липсата ми,
когато мен ме няма.
Да заплачеш тихо,
усещайки, че сам остана.
Да разбереш, че не съм
била измама.
Да викаш, да крещиш,
без сили да останеш...
да се умориш.
Да изчезне твоята усмивка,
която винаги пленява.
Да се напиеш ако искаш...
до забрава...
Да ме търсиш
и да разбереш,
че загубвайки ме,
щастие за тебе...
вече няма.

© Микаела Фараон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??