21.11.2004 г., 22:08 ч.

Пожелавам ти любима.. 

  Поезия
1224 0 5
Ангелче любимо,
как копнея да те имам,
да те глезя всеки миг,
да се чустваш най- велика,
да преборвам всички страхове
скрити в твоето сърце.
Твоите сълзи да трия,
болката ти да "убия",
всички мънички капризи
да изпълвам с прецизност.
Без значение кога
но се моля любовта
да ни срещне пак, отново
и съдбата тъй сурова
да ни поздрави с усмивка.
Миличко, да си щаслива искам
без значение с кого,
как, къде или защо.
Никога да не текат сълзички
По красивите очички
И никога да не изстива
усмивката ти тъй красива
и сърцето тъй добричко
да не бъде никога самичко.

© Марто Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??