Пожелавам ви да бъдете добри и живота да изпълвате с любов!
Да отдавате до сетните си дни полученото с всеки изгрев нов!
Желая ви да бъдете дори над себе си духовно изградени
с обич всеки да твори, тъй както всички сме творени!
Пожелавам ви все благини да споделяте с вам призвани!
Да пребъде воля с добрини и надвие с вярата тирани!
Нека мисълта не спи и свободна трупа опит в битието.
С радост сърце да тупти в усмивката щастлива на лицето.
Пожелавам ви да сте здрави - болките да бъдат спомен!
Да усещате дали сте прави, а гласът ви бъде скромен!
Нека личността ви слави, да почиства другиму позора!
Благодарността не ще се бави, щом живеем като хора.
Пожелавам ви и онова, що раздавате с наслада страстно!
Да почуствате върху гърба и контрастното да бъде ясно.
Иска ми се да ви призова - Уважавайте се както тях!
С непресилени слова - Да си себе си туй не е грях.
Пожелавам ви да бъдеш ти - Човекът равен с други!
Отговорен за безчетни съдбини с недописани заслуги.
Все човешки тъй бъди покровител на растеж божествен
пожеланието ми довери на човек с емоции естествен!
Vacuum
© Влади Мир Всички права запазени