9.04.2008 г., 18:41 ч.

Покана 

  Поезия » Хумористична
973 0 2
Купон, купон! - каза някой днес,
и ми даде точния адрес.
Реших с теб да споделя
най-хубавата новина!
Запомни, този ще бъде денят,
в който съседите не ще заспят!
Заедно с ракийчицата свята
сладко ще похапваме салата,
чалга до дупка ще звучи,
кючеци ще играем до зори,
кутии с кондоми пълни ще има,
да ги ползват по двама, по трима!
Гарантиран купон от десет часа,
с най-яките хора на света!
Затова ела и не му мисли,
да купонясваме ние до зори -
диви танци и страсти горещи,
музика много и приятни срещи.
Очаквам те с нетърпение
за едно голямо забавление!

© Нина Найденова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??