4.01.2009 г., 10:04 ч.

Покана 

  Поезия » Любовна
829 0 4
 

                 Покана

 

Тази нощ съня  ти ще открадна,

ще ти налея от страстта,

в легло от ласки ще положа

разпиляна като водопад коса.

 

По капчица от тебе ще отпивам,

ще паля, после ще гася

и в страст със сълзи ще отмивам

- изгарящия пламък ще топя.

© Лейди Ди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??