27.09.2024 г., 9:10 ч.

Покана 

  Поезия » Любовна
133 1 0

Един синеок, скромен младеж

внезапно ръката ми хвана.

Усещам в него копнеж,

усещам за танц покана.

 

Но дансингът твърде е тесен -

пренеси ме в своя свят!

Знам, че танцът не ще е лесен,

макар и в любим мой цвят.

 

Поведи ме напред и надясно,

завърти ме и ме прегърни!

Ако нещо не ти е ясно -

пак на Вселената ме върни!

© Bo Boteva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??