Един синеок, скромен младеж
внезапно ръката ми хвана.
Усещам в него копнеж,
усещам за танц покана.
Но дансингът твърде е тесен -
пренеси ме в своя свят!
Знам, че танцът не ще е лесен,
макар и в любим мой цвят.
Поведи ме напред и надясно,
завърти ме и ме прегърни!
Ако нещо не ти е ясно -
пак на Вселената ме върни!
© Bo Boteva All rights reserved.