3.04.2011 г., 21:09 ч.

Покана за нежност 

  Поезия » Любовна
645 0 1

Пролетта пак пристигна, без да я каним

и цветя и тревички с нежност погали.

Непоканени, птичките нежно се любят

и наднича през сълзи облакът влюбен.

Колко бързо разцъфнаха голи дръвчета

и реката забърза да стигне морето,

и запяха в листака славеи нежно,

а под храсти се крият теменужени прежди...

 

Няма да чакам специална покана –

влюбвам се пак със любов неживяна!

 

28.03.11 г.

© Мария Шандуркова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??