6.06.2010 г., 17:05 ч.

Покана за разговор 

  Поезия » Любовна
920 0 19

Няма да говорим за чувства,

ще премълчим онези въпроси,

ще разнищваме книги, изкуство,

наметнали весели пози.

 

Неусетно ще минем към времето –

дават го - все така да вали,

ще обсъдим комшията, дето

се прочу с "биг брадър фемили".

 

Ще разменим визитки велики -

със златни кантове отстрани.

Всички карти отдавна са пики.

Асо купа щe играем с очи.

 

 

© Ивон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??